Bekijk ook de terugblik op deze dag.

 

Op 7 oktober 2021 hebben Delphy en Vollegrondsgroente.net een demo perceel beschikbaar om alle mogelijke innovaties op het gebied van robotisering te laten demonstreren. Graag nodigen wij u, als Delphy Akkerbouw Zuidoost en Vollegrondsgroente.net uit voor de Demodag Robotisering.

Alle mogelijke vormen van robotisering worden daar werkend in de praktijk gedemonstreerd. We bieden u de mogelijkheid om uw robot in werking te tonen  ongeacht weersomstandigheden, bodemgesteldheid en stand gewas op deze donderdag in oktober. Robotisering in de breedste vorm en meest innovatieve of pre-mature ontwikkelingsfase als autonoom rijden en/of in combinatie met grondbewerking, precisielandbouw, taakkaarten e.a..

Op deze demonstratiedag zullen alle machines in werking te zien zijn op een aangelegd perceel in de teelt van sla, bieten teelt en maisgewas.

In het tijdvak van uw voorkeur volgt u de rondleiding langs alle twaalf de machines. U volgt de rondleiding in kleine groepjes.

Tijdvak:

9.00-11.00 uur
11.00 – 13.00 uur

14.00-16.00 uur

U kunt aanmelden via het online formulier

 

Datum: Donderdag 7 oktober

Tijd: 9.00 – 16.00 uur

Locatie: Agroproeftuin de peel, De Peel 1, Zeeland

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Schoon Water voor Brabant, Praktisch Betere Bodem, Leve(n)de Bodem Brabant, Perceelemissie Brabant en Best4soil.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment