Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Levende Bodem 31 maart 2022

maart 31, 2022 @ 13:00 - 14:30

Beste geïnteresseerde in duurzaam bodembeheer,

WUR Open Teelten, Delphy en NMI organiseren op 31 maart 2022 gezamenlijk een webinar over de resultaten van praktijkdemo’s uit het project Levende Bodem Brabant. Tijdens deze 1e Praktijkdag, die wordt gehouden op Vredepeel, bespreken telers en adviseurs de opzet en ervaringen van hun demo’s. Uitkomsten van het meetplan ‘bodemkwaliteit’ kunnen hierbij ondersteunen maar ook de discussie op scherp zetten. De bijeenkomst is alleen online te volgen. Er is ruimte om vragen te stellen in de chat, en/of uw mening te geven via de zogenaamde ‘mentimeter’.

Aanmelden webinar

U kunt zich aanmelden voor het webinar via deze aanmeldlink. 10 minuten voor aanvang van het webinar kunt u inloggen. Het webinar is het beste te volgen op een laptop.

Save the date: 31 maart 2022!

Namens de projectgroep Levende Bodem Brabant,
WUR Open Teelten.

 

Geïnteresseerd in Leve(n)de Bodem?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het project Levende Bodem Brabant door regelmatig een kijkje te nemen op deze website. Door WUR Open Teelten en Delphy worden in 2022 ook weer fysieke bijeenkomsten georganiseerd. Wilt u hiervan op de hoogte worden gebracht, stuur dan een email met ‘aanmelding nieuwsagenda’ naar info@levendebodem.nl

Gegevens

Datum:
maart 31, 2022
Tijd:
13:00 - 14:30