Vanuit het Nutrient Management and Nutrient Recovery Thematic Network is op 14 januari het webinar “Circulaire meststoffen en bodemverbeteraars, van innovatie naar praktijk” te volgen geweest. De opname van deze webinar is beschikbaar op het Youtube-kanaal van Nutriman.

Het hoofddoel van het webinar (14 januari 2021) ‘Circulaire meststoffen en bodemverbeteraars, van innovatie naar praktijk’ was de deelnemers te informeren over het Nutriman-project, het bijhorende Farmers Platform en het voorstellen van enkele producten en technologieën. Ook werden proefveldresultaten van enkele van deze producten besproken. Daarnaast lichtten de partners ook de nieuwe Europese meststoffenverordening toe.

Neem ook eens een kijkje op het Farmer Platform van Nutriman. De informatie is in meerdere talen op de website te lezen. Dit landbouwer platform biedt u een waaier aan informatie over technieken om nutriënten te herwinnen en over biogebaseerde meststoffen die reeds op de markt beschikbaar zijn. Het bevat eveneens praktische en gebruikersvriendelijke informatie en instructies met betrekking tot verschillende innovatieve technieken en biogebaseerde meststoffen, zoals gebruiksaanwijzingen, infobladen, video’s en contactgegevens van de verkopers. De belangrijkste informatie is in acht talen beschikbaar.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment