Dit jaar wordt de demodag boomteelt georganiseerd op het bedrijf van Marcel Michels in Hilvarenbeek. Uw bezoek kan meetellen voor de verlenging van uw spuitlicentie. De bijeenkomst voldoet aan de Covid-19 richtlijnen van de overheid.

Tijdens uw bezoek wordt u rondgeleid langs verschillende demo’s die zijn aangelegd om het belang van een goede bodemstructuur, bemesting en vochtvoorziening te tonen. U ziet hoe u door de toepassing van verschillende organische stofbronnen de bodemdiversiteit, doorwortelbaarheid en C/N balans kunt verbeteren. Daarnaast worden machines voor grondbewerking gedemonstreerd en een nieuwe machine op het gebied van onkruidbestrijding zoals de onkruidrobot OZ. Al deze ontwikkelingen dragen bij aan een betere bodem en het terugdringen van de emissie.

Kosten en aanmelden
Bezoek aan de demodag is gratis. Let op: Vooraf aanmelden is verplicht voor alle deelnemers i.v.m. de Covid-19 richtlijnen en catering.

>> Inschrijfformulier

Wilt u uw bezoek mee laten tellen voor verlenging van de spuitlicentie dan bedragen de kosten € 75,- p.p. (excl. btw). U kunt zich hiervoor ook aanmelden door het inschrijfformulier te downloaden en voor 2 september te mailen naar m.joosten@delphy.nl

Rondleidingen zullen in groepen van max. 5 personen worden gegeven verdeeld over verschillende tijdblokken van 9.00 uur tot 14.45 uur.
Na aanmelding ontvangt u enkele dagen voor de demodag een e-mail met daarin het tijdstip waarop u aanwezig dient te zijn.

 

meer informatie op de website van Delphy boomteelt

 

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment