Heeft u de bodemdag niet kunnen bezoeken dit jaar, bekijk de compilatie van deze dag online

De resultaten van de aanpak binnen het project Leve(n)de Bodem Brabant, die op dit perceel in 2019 is gestart zijn toegelicht aan de hand van een poster.

Heeft u vragen over onderdelen die in de compilatie besproken of op de poster getoond worden, neem contact op via info@levendebodem.nl met Eugène van Abeelen, die vanuit Delphy het demobedrijf begeleidt.

 

Delphy organiseert woensdag 14 september 2022 weer een Bodemdag Boomkwekerij bij Boomkwekerij Marcel Michels in Hilvarenbeek. De dag wordt gehouden in het kader van de projecten Leve(n)de Bodem Brabant en Schoon Water voor Brabant. In deze projecten ligt de focus op optimalisatie van bodem en bodemleven en mechanische onkruidbestrijding. Daarnaast is het vorm geven van een weerbare teelt door inzet van plantversterkers in Prunussen ook een belangrijk item bij enkele proeven.
Plantversterkers die in een spuitproef liggen zijn o.a.: Haifa Wall Up S (20%Si), Haifa Stim Booster (aminozuren), Optima leaf Si , Hicure, Taegro, Zwavel 80 bladmeststof en Serenade.
Tijdens de demodag zijn de eerste resultaten van deze Delphy proeven op het veld te zien.

 

Informatie en aanmelden kunt u op de website pagina van de bodemdag.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment